Apotheekinrichting

Deko Interieurs in Veghel heeft veel ervaring met het realiseren van een apotheekinrichting op maat. Bent u op zoek naar een flexibele interieurontwerper die uw apotheek van een compleet nieuw interieur kan voorzien? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend adviesgesprek bij Deko Interieurs.

Verwachtingen

Het ontwerpen van een nieuwe apotheekinrichting begint altijd met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunt u aangeven wat uw wensen en vragen zijn. Aan de hand van dit gesprek zullen wij u een eerlijk en deskundig advies geven. Wat zijn uw verwachtingen en hoe kunnen wij hieraan voldoen? Wanneer er duidelijke afspraken zijn gemaakt en u op één lijn zit met Deko Interieurs, starten wij met het ontwerpen en realiseren van het interieur. Uiteraard blijft u als klant hier nauw bij betrokken. 

Wensen in kaart

Bij een apotheekinrichting zijn een aantal zaken van wezenlijk belang. Uiteraard moet de apotheek voldoen aan alle eisen die u en uw medewerkers eraan stellen. Daarnaast moet de apotheek ook een warme en fijne plek zijn om in te werken. Deko Interieurs gaat graag met u om tafel zitten om uw wensen in kaart te brengen. Bel met 0413 353535 voor meer informatie, of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.