Badkamermeubels landelijk

Wilt u badkamermeubels landelijk in uw nieuwe badkamer? Geef uw badkamer een landelijke uitstraling met een interieur van Deko Interieurs. Onze badkamermeubels maken we voor u op maat in onze werkplaats. Dat maakt uw badkamer uniek, met een landelijke uitstraling. Wij leveren al sinds 2006 verrassend vakmanschap met meubelstukken of complete maatwerk interieurs. Ons doel en onze uitdaging is om uw wens op het gebied van interieur te vervullen. Ons deskundig advies in combinatie met een eerlijke prijs maakt ons een goede partner voor uw interieur. Wij denken met u mee wat écht belangrijk is en geven advies over functionaliteit en gebruiksgemak. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van badkamermeubels landelijk voor uw situatie? Wij nemen graag vrijblijvend contact met u op.


BEL ONS

 

 

Badkamermeubels naar uw wens

Geef uw badkamer de uitstraling van uw dromen. Met badkamermeubels landelijk op maat geeft u uw badkamer een uniek uitstraling. Uw badkamermeubels landelijk voldoen aan al uw wensen en behoeften zodat u uw woonsituatie helemaal naar uw eigen stijl kunt inrichten. Onze mogelijkheden van de badkamermeubels zijn enorm en dus nemen we u in 5 stappen mee door het proces zodat uw badkamer voldoet aan wat u wilt. Zo kunt u ook kiezen voor industriële badkamermeubels. Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

portfolio

 

De 5 stappen naar uw badkamermeubels landelijk

Om de meubels voor uw droombadkamer te maken gaan wij bij Deko Interieurs altijd door dezelfde 5 stappen. We nemen u hieronder stap voor stap mee in het proces.

 

1.     Kennismaken en inventariseren

Wij starten onze projecten altijd met een kennismaking. Zo kunnen we uw wensen en behoeften inventariseren zodat we daar ook aan kunnen voldoen. Wij kunnen bij u langskomen op locatie. U kunt voor deze kennismaking een moodboard maken, zo heeft u concrete input voor het gesprek. We bespreken samen de mogelijkheden en bieden praktische keuzes die daarbij horen. Aan het einde van het gesprek bepalen we de uitgangspunten voor uw badkamermeubels landelijk.

 

2.     Brainstormen en ontwerpen

Zodra de uitgangspunten duidelijk zijn gaan wij aan de slag met het brainstormen en het ontwerpen van uw badkamermeubels landelijk. Wij vertalen uw wensen en behoeften door naar een concreet ontwerp. Dat ontwerp gebruiken wij ook om een offerte op te maken die onder meer bestaat uit een prijsopgave, specificaties van de te gebruiken materialen en een tijdsindicatie voor de oplevering. U kunt dit ontwerp binnen 2 weken na ons eerste gesprek verwachten en dan spreken we ook meteen af om het voorstel toe te lichten. U kunt er eventueel voor kiezen om een interieurarchitect uit uw eigen of ons netwerk erbij te betrekken.

 

3.     Inmeten en produceren

We maken na goedkeuring meteen een afspraak om aan de slag te gaan. Eerst komen we uw badkamermeubels landelijk inmeten en daarna gaan we aan de slag in onze werkplaats. We kunnen dan samen tot de conclusie komen dat we (kleine) aanpassingen moeten gaan doen in het ontwerp. Onze werkplaats is helemaal ingericht op de interieurbouw en we houden dan ook alles, op het spuitwerk na, in eigen hand. Het spuitwerk laten we doen door een gespecialiseerd bedrijf.

 

4.     Monteren en plaatsen

Zijn uw badkamermeubels landelijk klaar? Dan maken we snel een afspraak om deze te monteren en plaatsen. Dit kunnen wij op veel flexibele momenten doen. Zo plaatsen we doordeweeks, in het weekend, in de ochtend, middag of zelfs in de avond. Het monteren van uw badkamermeubels doen we in samenspraak met de andere vaklieden als hier sprake van is.

 

5.     Service en nazorg

Wij stoppen niet met onze service zodra we uw badkamermeubels landelijk hebben geplaatst. Wij zijn benieuwd naar hoe wij onze samenwerking kunnen verbeteren op basis van uw ervaring. Kleine herstelwerkzaamheden zijn onderdeel van onze service, want wij streven naar blijvende tevredenheid bij onze klanten.

 

Wilt u uw badkamermeubels landelijk? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.


NEEM CONTACT OP

Deko interieurs

Sinds 2006 leveren wij verrassend vakmanschap. De broers Dennis en Mark Koolen richtten toen Deko Interieurs op. Dennis had hiervoor 15 jaar ervaring als meubel- en interieurmaker en Mark werkte 10 jaar lang als meubel- en interieuradviseur. Wij bieden eerlijke prijzen voor ons vakmanschap. Wij denken écht met u mee en bieden u advies op basis van onze expertise. Hierin nemen we de functionaliteit en het gebruiksgemak mee. Wij maken al onze producten in onze eigen werkplaats op De Vlonder 41 te Boekel.


BEL ONS