Badkamermeubels landelijk

Wil jij badkamermeubels landelijk in jouw nieuwe badkamer? Geef je badkamer een landelijke uitstraling met een interieur van Deko Interieurs. Onze badkamermeubels maken we voor jou op maat in onze werkplaats. Dat maakt jouw badkamer uniek, met een landelijke uitstraling. Wij leveren al sinds 2006 verrassend vakmanschap met meubelstukken of complete maatwerk interieurs. Ons doel en onze uitdaging is om jouw wens op het gebied van interieur te vervullen. Ons deskundig advies in combinatie met een eerlijke prijs maakt ons een goede partner voor uw interieur. Wij denken met je mee wat écht belangrijk is en geven advies over functionaliteit en gebruiksgemak. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van badkamermeubels landelijk voor jouw situatie? Wij nemen graag vrijblijvend contact met je op.


BEL ONS

 

 

Badkamermeubels naar jouw wens

Geef jouw badkamer de uitstraling van je dromen. Met badkamermeubels landelijk op maat geef jij jouw badkamer een uniek uitstraling. Jouw badkamermeubels landelijk voldoen aan al jouw wensen en behoeften zodat je jouw woonsituatie helemaal naar jouw eigen stijl kunt inrichten. Onze mogelijkheden van de badkamermeubels zijn enorm en dus nemen we je in 5 stappen mee door het proces zodat jouw badkamer voldoet aan wat jij wilt. Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

MAIL ONS

 

De 5 stappen naar jouw badkamermeubels landelijk

Om de meubels voor jouw droombadkamer te maken gaan wij bij Deko Interieurs altijd door dezelfde 5 stappen. We nemen je hieronder stap voor stap mee in het proces.

 

1.     Kennismaken en inventariseren

Wij starten onze projecten altijd met een kennismaking. Zo kunnen we jouw wensen en behoeften inventariseren zodat we daar ook aan kunnen voldoen. Wij kunnen bij jou langskomen op locatie. Je kunt voor deze kennismaking een moodboard maken, zo heb jij concrete input voor het gesprek. We bespreken samen de mogelijkheden en bieden praktische keuzes die daarbij horen. Aan het einde van het gesprek bepalen we de uitgangspunten voor jouw badkamermeubels landelijk.

 

2.     Brainstormen en ontwerpen

Zodra de uitgangspunten duidelijk zijn gaan wij aan de slag met het brainstormen en het ontwerpen van jouw badkamermeubels landelijk. Wij vertalen jouw wensen en behoeften door naar een concreet ontwerp. Dat ontwerp gebruiken wij ook om een offerte op te maken die onder meer bestaat uit een prijsopgave, specificaties van de te gebruiken materialen en een tijdsindicatie voor de oplevering. Je kunt dit ontwerp binnen 2 weken na ons eerste gesprek verwachten en dan spreken we ook meteen af om het voorstel toe te lichten. Je kunt er eventueel voor kiezen om een interieurarchitect uit jouw eigen of ons netwerk erbij te betrekken.

 

3.     Inmeten en produceren

We maken na goedkeuring meteen een afspraak om aan de slag te gaan. Eerst komen we jouw badkamermeubels landelijk inmeten en daarna gaan we aan de slag in onze werkplaats. We kunnen dan samen tot de conclusie komen dat we (kleine) aanpassingen moeten gaan doen in het ontwerp. Onze werkplaats is helemaal ingericht op de interieurbouw en we houden dan ook alles, op het spuitwerk na, in eigen hand. Het spuitwerk laten we doen door een gespecialiseerd bedrijf.

 

4.     Monteren en plaatsen

Zijn jouw badkamermeubels landelijk klaar? Dan maken we snel een afspraak om deze te monteren en plaatsen. Dit kunnen wij op veel flexibele momenten doen. Zo plaatsen we doordeweeks, in het weekend, in de ochtend, middag of zelfs in de avond. Het monteren van jouw badkamermeubels doen we in samenspraak met de andere vaklieden als hier sprake van is.

 

5.     Service en nazorg

Wij stoppen niet met onze service zodra we uw badkamermeubels landelijk hebben geplaatst. Wij zijn benieuwd naar hoe wij onze samenwerking kunnen verbeteren op basis van jouw ervaring. Kleine herstelwerkzaamheden zijn onderdeel van onze service, want wij streven naar blijvende tevredenheid bij onze klanten.

 

Wil jij badkamermeubels landelijk? Wij nemen graag vrijblijvend contact met je op.


NEEM CONTACT OP

Deko interieurs

Sinds 2006 leveren wij verrassend vakmanschap. De broers Dennis en Mark Koolen richtten toen Deko Interieurs op. Dennis had hiervoor 15 jaar ervaring als meubel- en interieurmaker en Mark werkte 10 jaar lang als meubel- en interieuradviseur. Wij bieden eerlijke prijzen voor ons vakmanschap. Wij denken écht met je mee en bieden jou advies op basis van onze expertise. Hierin nemen we de functionaliteit en het gebruiksgemak mee. Wij maken al onze producten in onze eigen werkplaats op De Vlonder 41 te Boekel.


BEL ONS