Badmeubels op maat laten maken?

Met de badmeubels op maat van Deko Interieurs realiseert u uw droom badkamer! Bent u van plan om binnenkort uw badkamer een opfrisbeurt te geven? Of heeft u net een nieuw huis gekocht en ziet u eindelijk kans om de badkamer helemaal naar uw zin in te richten? Deko Interieurs helpt u hier graag bij!

 

Krachten bundelen

Deko Interieurs maakt al badmeubels op maat sinds 2006. In dat jaar besloten de broers Dennis en Mark hun krachten te bundelen en samen een interieuradviesbureau op te zetten. Beiden hadden al veel ervaring met het ontwerpen en realiseren van meubels op maat. Deko Interieurs staat garant voor een open en eerlijk advies op maat. Bovendien maken wij altijd duidelijke afspraken voordat we voor u aan het werk gaan.

 

Foto's

Bent u benieuwd naar de badmeubels op maat van Deko Interieurs? Beelden zeggen meer dan woorden, dus neem een kijkje bij de foto's op deze website. Voor meer vrijblijvende informatie over onze diensten kunt u bellen met 0413 353535 of het contactformulier invullen. Wij nemen dan spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.