Boerderij inrichting

Boerderij inrichting

 

Deko Interieurs maakt ontwerpen op maat voor uw boerderij inrichting. Woont u in een fantastische boerderij, maar past het interieur niet bij het gebouw? Of gaat u binnenkort verhuizen naar een oud pand, en denkt u dat een boerderij inrichting de spijker op zijn kop slaat? Deko Interieurs helpt u met het ontwerpen en realiseren van uw droominterieur.

 

Krachten gebundeld

Deko Interieurs is in 2006 opgericht door twee enthousiaste broers. Beide mannen hebben in het verleden veel ervaring opgedaan in interieuradvies en interieurontwerp. Samen hebben zij hun krachten gebundeld bij het opzetten van Deko Interieurs. Deko Interieurs is toegankelijk voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Dus of u nu op zoek bent naar een ontwerper voor uw boerderij inrichting of voor het inrichten van uw bedrijfspand: Deko Interieurs helpt u graag!

 

Moderne gemakken

Een boerderij inrichting is erg belangrijk als u de look-and-feel van een origineel pand wilt behouden. Dat betekent niet dat u genoegen hoeft te nemen met een oud interieur dat veel onderhoud vergt. Deko Interieurs kan uw droominterieur ontwerpen én realiseren, voorzien van alle moderne gemakken. Hebben wij u nieuwsgierig kunnen maken? Bel dan met 0413 353535 of stuur een e-mail naar info@deko-interieurs.nl om een vrijblijvende afspraak te plannen.