Compleet interieur Erp

Deko Interieurs is dé interieurbouwer voor complete interieurs in Erp en omgeving. U kunt bij ons terecht voor keukens, woonkamers badkamers, inloopkasten én stoffering op maat. Zowel particulieren als bedrijven hebben in het verleden hun weg naar Deko Interieurs gevonden. Wij geven u ook graag advies op maat!

Kennismaking 

Een samenwerking met Deko Interieurs begint altijd met een kennismakingsgesprek. Hierin kunt u uw wensen kenbaar maken en al uw vragen stellen. Aan de hand van dit gesprek gaan wij uw wensen vertalen naar een ontwerp op maat en een eerlijk advies. Het maken van duidelijke afspraken is hierbij erg belangrijk. Wanneer u 100% tevreden bent over het ontwerp, zullen we overgaan tot realisatie. Ook hier zult u nauw betrokken blijven bij het proces.

Compleet interieur

Deko Interieurs is een interieurbouwer in Veghel, opgezet in 2006. Mark en Dennis zijn twee broers die hun passie voor interieurontwerp delen en hun krachten hebben gebundeld. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan voor meer informatie met 0413 353535 of stuur een e-mail naar info@deko-interieurs.nl.