Inloopkast op maat

Een inloopkast op maat die jouw slaapkamer afmaakt? Inloopkasten zijn tegenwoordig uiterst populair in de interieurbouw, maar elke woonsituatie is anders. Een inloopkast op maat biedt de oplossing voor jouw situatie. Deko Interieurs levert sinds 2006 verrassend vakmanschap met meubelstukken of complete maatwerk interieurs voor zowel particulieren als bedrijven. Jouw wens is onze uitdaging en die vervullen wij met deskundig advies voor een eerlijke prijs. Wij denken met je mee op het gebied van functionaliteit en gebruiksgemak. We maken jouw inloopkast op maat in onze eigen werkplaats. Dus ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Wij nemen graag vrijblijvend contact met je op.


BEL ONS


inloopkast op maat


Inloopkast op maat

 

Je kunt met een inloopkast op maat de slaapkamer van je dromen realiseren. Wij leveren verschillende formaten en zo kunnen we precies voldoen aan jouw wensen en behoeften. We helpen graag met advies voor jouw woonsituatie. Zo richt je jouw huis helemaal naar je eigen zin in. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, dus ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Wij nemen graag vrijblijvend contact met je op.


MAIL ONS

 

De 5 stappen van Deko Interieurs

 

Onze projecten bestaan uit 5 stappen die zou uiteindelijk zorgen voor het juiste resultaat. Lees hieronder verder hoe wij te werk gaan.

 

1.     Kennismaken en inventariseren

Wij beginnen al onze projecten met een kennismaking. Dus wil jij een inloopkast op maat, dan gaan we met jou in gesprek. Dat gesprek kan zijn bij jou op locatie. We lopen samen door jouw wensen en eisen heen. Deze kun je vooraf eventueel verwerken in een moodboard. Zo lever je concrete input voor het gesprek. We gaan tijdens dat gesprek meedenken over de mogelijkheden en bieden advies over de praktische keuzes die daar bij komen kijken. Aan het einde van het gesprek hebben we de uitgangspunten bepaald voor jouw inloopkast op maat.

 

2.     Brainstormen en ontwerpen

Na de eerste kennismaking gaan wij verder met stap 2; brainstormen. Jij hebt wensen en behoeften voor jouw inloopkast op maat en die vertalen wij door naar een ontwerp. Op basis hiervan maken wij ook een offerte die bestaat uit een prijsopgave, specificaties van de te gebruiken materialen en een tijdsindicatie voor de oplevering. Binnen 2 weken na ons eerste kennismakingsgesprek komen wij het voorstel voor jouw inloopkast op maat toelichten. Tijdens deze fase kun je kiezen om te kiezen voor een interieurarchitect binnen je eigen netwerk of binnen ons netwerk.

 

3.     Inmeten en produceren

Zijn we het eens over het voorstel, dan maken we direct een afspraak om uw inloopkast op maat in te komen meten. We kunnen dan samen tot de conclusie komen dat er wijzigingen nodig zijn in het ontwerp en deze bespreken we dan. Na deze afspraak gaan we in onze werkplaats aan de slag met de productie van jouw inloopkast.

Onze werkplaats in ons pand in Boekel is helemaal ingericht op interieurbouw. Op het spuitwerk na, dat we uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf, houden we alles in eigen hand. Je bent altijd welkom om jouw proces te volgen.

 

4.     Monteren en plaatsen

Op het moment dat de productie van jouw inloopkast op maat klaar is, maken we een afspraak om deze te monteren in jouw huis. Wij kunnen dit doen op elk gewenst moment, zo plaatsen wij doordeweeks, in het weekend, in de ochtend, middag of zelfs in de avonduren. Wij stemmen het monteren en plaatsen van jouw inloopkast af met het werk van andere vaklieden.

 

5.     Service en nazorg

Wij vinden het fijn als we na het plaatsen van jouw inloopkast op maat nog in contact blijven. Wij horen graag of je meubelstuk voldoet aan je eisen of dat je suggesties voor verbeteringen hebt. We horen graag hoe jij onze samenwerking hebt ervaren.

Bij schade kun je ook altijd contact met ons opnemen. Kleine herstelwerkzaamheden zijn onderdeel van onze service, want wij streven naar blijvende tevredenheid over het resultaat.

 

Wil jij een inloopkast op maat? Wij nemen graag vrijblijvend contact met je op.


NEEM CONTACT OP

 

Over Deko Interieurs

 

In 2006 zijn de broers Dennis en Mark Koolen samen het avontuur aangegaan. Na 15 jaar als meubel- en interieurmaker richtte Dennis samen met Mark Deko Interieurs op. Mark was daarvoor 10 jaar actief als meubel- en interieuradviseur. Door samen de krachten te bundelen, zijn ze gegaan voor écht vakmanschap. Wij bij Deko Interieurs denken met je mee, bieden je gunstige prijzen, prettige en duidelijke communicatie en leveren verrassend goed vakmanschap.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?


MAIL ONS