Inloopkasten op maat laten maken?

Met de inloopkasten op maat van Deko Interieurs realiseert u uw droom slaapkamer! Heeft u altijd al gedroomd van een inloopkast? Deze droom is nu binnen handbereik! U kunt bij Deko Interieurs terecht voor een inloopkast op verschillende formaten. Afhankelijk van uw wensen en de ruimte die u heeft, zorgen wij voor een mooie en praktische inloopkast.

 

Kennis en ervaring 

Deko Interieurs maakt al inloopkasten op maat sinds 2006. In dat jaar besloten de broers Dennis en Mark hun krachten te bundelen in één bedrijf: Deko Interieurs. Dennis heeft in de dertien jaar daarvoor veel kennis opgedaan bij een interieur- en meubelmakersbedrijf. Mark heeft in tien jaar tijd veel ervaring opgedaan bij een groot meubel- en interieuradviesbedrijf. Door samen verder te gaan kunnen zij hun klanten een gedegen, eerlijk en deskundig advies geven.

 

Contactinformatie

Bent u benieuwd naar de inloopkasten op maat die Deko Interieurs al gemaakt heeft? Neem dan een kijkje bij de foto's op deze website. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan met  0413 353535 of stuur een e-mail naar info@deko-interieurs.nl.