Inrichten huiskamer

Inrichten huiskamer

 

Voor het inrichten van uw huiskamer schakelt u natuurlijk Deko Interieurs in! Deko Interieurs is een interieuradviesbureau in Veghel. Wij helpen u graag met al uw interieurvraagstukken. U kunt bij ons terecht voor het complete proces: van een kennismakingsgesprek en een ontwerp op papier, tot de realisatie van meubelen op maat en complete inrichtingen.

 

Make-over

Heeft u een nieuw huis gekocht? Of wilt u uw huis een make-over geven? Dan is het inrichten van uw huiskamer een hele klus. Veel mensen weten vaak wel wat ze mooi vinden in een interieur, maar niet hoe ze dit kunnen realiseren. Deko Interieurs denkt met u mee en geeft u graag advies op maat. Samen met u bekijken we wat de wensen en verwachtingen van uw huiskamer zijn. Voordat we daadwerkelijk voor u aan de slag gaan, zetten we duidelijk de gemaakte afspraken op papier. Zo ontstaat er nooit onduidelijkheid over onze samenwerking.

 

Deskundige partner

Bent u op zoek naar een deskundige partner voor het inrichten van uw huiskamer? Deko Interieurs heeft vele jaren ervaring op het gebied van interieuradvies en interieurontwerp. Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek. Bel met 0413 353535 of stuur een e-mail naar info@deko-interieurs.nl. Wij zijn u graag van dienst!