Op zoek naar een interieurbouwer in Noord-Brabant?

Bij Deko Interieurs kunt u terecht voor advies in interieurbouw in de omgeving van Veghel, Uden, Son en Breugel, Vught, Best, Den Dungen, Rosmalen, Boxtel en Heesch

Wij werken zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten. Of u nu uw hele huis onder handen wilt nemen, of alleen uw badkamer van een nieuw interieur wilt voorzien: Deko Interieurs is hét adres voor het ontwerpen en realiseren van uw droominterieur!

Krachten bundelen

Deko Interieurs is in 2006 opgezet door twee broers: Dennis en Mark Koolen. Beide broers hebben daarvoor veel ervaring opgedaan in de interieurbouw en interieuradvies. Op die vlakken bleken zij elkaar uitstekend aan te vullen. In het kader van 'krachten bundelen' hebben zij besloten om samen verder te gaan. Op deze website kunt u zien wat Deko Interieurs in het verleden al gerealiseerd heeft in de interieurbouw.

Adviesgesprek

Bent u op zoek naar een betrouwbare en flexibele partner met ervaring in de interieurbouw in Brabant? Kom dan snel langs voor een vrijblijvend adviesgesprek bij Deko Interieurs. Bel met 0413 353535 om een afspraak te plannen, of stuur een e-mail met uw vragen naar info@deko-interieurs.nl. Graag tot ziens!