Kantoorinrichting op maat

Met een kantoorinrichting op maat van Deko Interieurs creëert u een fantastische werkplek. Deko Interieurs is in 2006 opgericht door twee broers met een passie voor interieuradvies en -ontwerp. In de jaren die daaraan vooraf gingen hebben zij beiden veel ervaring opgedaan in de branche, waardoor zij u van gedegen en eerlijk advies kunnen voorzien.

Ervaring 

Bent u op zoek naar een complete kantoorinrichting op maat, of naar een op maat gemaakt bureau? Deko Interieurs realiseert samen met u het perfecte interieur waar u in alle rust kunt werken. Een goed passend bureau is van groot belang als u veel uren in uw kantoor doorbrengt. De juiste hoogte, genoeg ruimte voor uw computer en een creatief opbergsysteem: er komt heel wat kijken bij een kantoorinrichting. Deko Interieurs heeft veel ervaring met het ontwerpen van kantoorinrichtingen en helpt u hier graag bij. 

Diensten

Voor een kantoorinrichting op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en over de vele mogelijkheden. Bel met 0413 353535 of vul het contactformulier in. Graag tot ziens bij Deko Interieurs!