Kledingwinkel inrichting

Kledingwinkel inrichting

 

Deko Interieurs staat garant voor een prachtige kledingwinkel inrichting op maat. Opent u binnenkort een nieuwe kledingwinkel? Of bent u al eigenaar van een winkel en kan uw interieur wel een opfrisbeurt gebruiken? Deko Interieurs heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en realiseren van winkelinrichtingen op maat. Bovendien denken wij graag met u mee!

 

Eerlijk advies 

Het realiseren van een kledingwinkel inrichting op maat begint altijd met een kennismakingsgesprek. Hierin vertellen wij u wat de vele mogelijkheden zijn. Andersom horen wij graag van u wat uw wensen en verwachtingen zijn. Wat is de doelgroep van uw winkel? Welke stijl en sfeer wilt u uitstralen? Na dit gesprek zullen wij een eerlijk en gedegen advies uitbrengen. Duidelijke afspraken zijn hierin van groot belang. Wanneer u zich helemaal kunt vinden in onze plannen, gaan wij over tot de realisatie van uw kledingwinkel inrichting. Uiteraard blijft u van A tot Z betrokken.

 

Sprekend interieur 

Gaat u binnenkort een kledingwinkel openen en wilt u hiervoor een fris en sprekend interieur laten ontwerpen? Deko Interieurs in Veghel voorziet u graag van advies op maat. Bel met 0413 353535 voor meer informatie, of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Graag tot ziens bij Deko Interieurs!