Landelijke keuken hout

Een landelijke keuken hout voor in uw huis? De keuken van uw dromen kunt u samen met Deko Interieurs realiseren. De keuken is het centrale punt in uw huis waar u samenkomt en herinneringen deelt. Uw huis wordt uniek als u kiest voor een op maat gemaakte landelijke keuken hout. Sinds 2006 leveren wij verrassend vakmanschap en persoonlijk advies. Wij maken meubelstukken en complete maatwerk interieurs. Ons deskundig advies komt in combinatie met een eerlijke prijs. Wij maken uw landelijke keuken hout in onze eigen werkplaats. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Wij nemen graag vrijblijvend contact met u op.

 

NEEM CONTACT OP

 

landelijke keuken hout

 

De keuken van uw dromen

Samen met u gaan we de keuken van uw dromen realiseren. Een landelijke keuken hout van Deko Interieurs voldoet aan al uw wensen en behoeften. Wij leveren verrassend vakmanschap, met het juiste advies op het gebied van functionaliteit en gebruiksgemak. De mogelijkheden van een landelijke keuken hout zijn enorm en dus is het belangrijk dat we samen met u bespreken wat u echt wil. Op deze manier richt u uw huis helemaal in naar uw eigen zin.


PORTFOLIO 

 

 


De 5 stappen richting uw droomkeuken

In 5 stappen realiseren wij samen met u uw droomkeuken op maat. We nemen je hieronder stap voor stap mee in het proces tot uw landelijke keuken hout.

1. Kennismaken en inventariseren

De eerste stap in het proces is een kennismaking. Dit gesprek kan plaats vinden bij u op locatie. Tijdens dit gesprek inventariseren wij de mogelijkheden en bespreken we samen uw wensen en behoeften. Als voorbereiding op dit gesprek kunt u eventueel een moodboard maken om zo concrete input te leveren. Op basis van de mogelijkheden en wensen en behoeften adviseren wij over een aantal praktische keuzes met betrekking tot functionaliteit en gebruiksgemak. Aan het einde van het gesprek hebben we zo uitgangspunten bepaald voor uw landelijke keuken hout.

2. Brainstormen en ontwerpen

Na de kennismaking gaan wij aan de slag. Op basis van de uitgangspunten maken wij een ontwerp. Dit ontwerp gebruiken we tevens om een offerte te maken die onder meer bestaat uit een prijsopgave, specificaties van de te gebruiken materialen en een tijdsindicatie voor de oplevering. Binnen 2 weken na ons eerste gesprek maken we een afspraak om uw landelijke keuken hout toe te lichten. Voor deze stap kunt u ervoor kiezen om een interieurarchitect in te schakelen uit uw eigen netwerk of uit ons netwerk.

3. Inmeten en produceren

Zodra er een akkoord is op het ontwerp gaan we aan de slag. We maken meteen een afspraak om uw landelijke keuken hout in te komen meten. We bespreken dan samen de eventuele veranderingen die nodig zijn in het ontwerp. Daarna gaan we direct aan de slag in onze eigen werkplaats die we helemaal hebben ingericht op de interieurbouw. We houden alles, op het spuitwerk na, in eigen hand. Dat besteden we uit aan een gespecialiseerd bedrijf. We houden op deze manier het hele productieproces in eigen hand. Benieuwd naar hoe het is met het proces van uw landelijke keuken hout? U bent altijd welkom in onze werkplaats om een kijkje te komen nemen.

4. Monteren en plaatsen

Als de productie van uw landelijke keuken hout erop zit maken we direct een afspraak om deze te komen plaatsen. We werken met flexibele tijden en plaatsen op elk gewenst moment. Zo plaatsen wij doordeweeks, in het weekend, in de ochtend, middag of zelfs in de avond. We stemmen het monteren van uw landelijke keuken hout af met de andere vaklieden.

5. Service en nazorg

Onze service stopt niet bij het plaatsen van uw keuken. We houden graag contact met u om blijvende tevredenheid te peilen. Zo zijn we benieuwd of uw landelijke keuken hout voldoet aan uw wensen en behoeften en of u verbeteringen of suggesties hebt over onze samenwerking. Kleine herstelwerkzaamheden zijn onderdeel van de service.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een landelijke keuken hout voor uw woonsituatie? Wij nemen graag vrijblijvend contact met u op. 

NEEM CONTACT OP


Deko Interieurs

Wij verrassen sinds 2006 met e?cht vakmanschap. Deko Interieurs is in 2006 opgericht door de broers Dennis en Mark Koolen. Dennis werkte hiervoor 15 jaar als meubel- en interieurmaker en Mark was 10 jaar actief als meubel- en interieuradviseur. U kunt bij Deko Interieurs eerlijke prijzen verwachten voor verrassend vakmanschap. Wij denken echt met u mee en bieden u advies op het gebied van functionaliteit en gebruiksgemak. Wij maken al onze producten in onze eigen werkplaats op De Vlonder 41 te Boekel.