Maatwerk keuken

Een maatwerk keuken maakt van uw keuken de keuken van uw dromen. De keuken is het punt in uw huis waar u samenkomt om te eten, herinneringen deelt en uw dag start. Met een maatwerk keuken van Deko Interieurs krijgt u een unieke keuken die aansluit op uw wensen en behoeften en voldoet aan alle eisen op het gebied van functionaliteit en gebruiksgemak. Samen gaan we de uitdaging aan om uw wensen op het gebied van interieur te vervullen. Wij doen dat al sinds 2006 met verrassend vakmanschap. Wij leveren maatwerk interieurs voor particulieren en bedrijven met deskundig advies voor een eerlijke prijs. Uw maatwerk keuken maken wij in onze eigen werkplaats. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Wij nemen graag vrijblijvend contact met u op.

 

BEL ONS

 

 

De keuken van je dromen

Realiseer de keuken van uw dromen met een maatwerk keuken. Gemaakt op basis van uw wensen en behoeften. Op basis van onze ervaring kunnen wij deskundig advies leveren op het gebied van gebruiksgemak en functionaliteit. Wij leveren uw maatwerk keuken die voldoet aan alles wat u wilt. Zo richt u uw keuken in helemaal naar uw eigen zin. Onze mogelijkheden voor uw maatwerk keuken zijn enorm groot en dus lopen we altijd dezelfde 5 stappen door om zo helemaal te voldoen aan uw vraag. Wilt u een moderne keuken met eiland of een landelijke keuken hout. Alles is mogelijk voor u. Geïnteresseerd in een maatwerk keuken van Deko Interieurs? Bekijk ons portfolio.


PORTFOLIO 

 

De 5 stappen van Deko Interieurs

Een maatwerk keuken moet de keuken van uw dromen zijn. Om daaraan te voldoen is het belangrijk om hetzelfde doel voor ogen te hebben. Wij doorlopen altijd dezelfde 5 stappen om zo te voldoen aan al uw wensen en behoeften. Hieronder nemen we u stap-voor-stap mee in ons proces.

1. Kennismaken en inventariseren

Al onze projecten starten met een kennismaking. Op deze manier inventariseren we op de juiste manier uw wensen en behoeften. U kunt als voorbereiding op dit gesprek een moodboard maken. Zo levert u concrete input die de uitgangspunten nóg scherper maken. Wij bieden tijdens dit gesprek deskundig advies op het gebied van gebruiksgemak en functionaliteit. Aan het einde van het gesprek zijn we samen tot de uitgangspunten van uw maatwerk keuken gekomen.

2. Brainstormen en ontwerpen

Na afloop van ons eerste gesprek hebben we de uitgangspunten van uw droomkeuken duidelijk. Zo kunnen wij aan de slag met de brainstorm over uw maatwerk keuken en beginnen we met ontwerpen. Binnen 2 weken na ons eerste gesprek leveren wij een ontwerp op met daarbij een offerte. Deze offerte bestaat uit onder meer een prijsopgave, specificaties van de te gebruiken materialen en een tijdsindicatie van de oplevering. We komen het ontwerp en de offerte binnen 2 weken na ons gesprek toelichten. U kunt ervoor kiezen om een interieurarchitect te betrekken uit uw of ons eigen netwerk.

3. Inmeten en produceren

Zodra er een akkoord is op het ontwerp gaan we aan de slag in onze eigen werkplaats. Wij houden bijna het hele proces in eigen hand. Het spuitwerk besteden we uit aan een gespecialiseerd bedrijf, maar de overige werkzaamheden aan uw maatwerk keuken doen wij zelf. Het zou kunnen zijn dat we in overleg nog aanpassingen doen op het ontwerp.

Onze werkplaats in Boekel hebben wij helemaal ingericht op de productie van maatwerkinterieurs. U kunt altijd langskomen om te kijken hoe het staat met de productie van uw maatwerk keuken.

4. Monteren en plaatsen

Als uw maatwerk keuken klaar is, maken we een afspraak om uw keuken te completeren. Wij kunnen deze plaatsen op elk gewenst moment. Zo plaatsen wij doordeweeks, in het weekend, ’s morgens, ’s middags of ’s avonds. Wij spreken het monteren en plaatsen van uw maatwerk keuken af met de andere vaklieden.

5. Service en nazorg

Na het leveren van uw maatwerk keuken stopt onze service niet. Kleine herstelwerkzaamheden zijn onderdeel van onze service en ook voor grote schade kun u altijd bij ons terecht. Wij streven naar blijvende tevredenheid en dus bespreken we graag met u hoe u onze samenwerking hebt ervaren en of u suggesties hebt voor verbeteringen. Zo verbeteren we onze dienst steeds verder.

Geïnteresseerd in een maatwerk keuken voor uw huis?

 

NEEM CONTACT OP

 

Deko Interieurs

Nadat Dennis 15 jaar als meubel- en interieurmaker had gewerkt en Mark 10 jaar als meubel- en interieuradvies, besloten de broers de handen ineen te slaan. De gebroeders Koolen begonnen in 2006 met Deko Interieurs en leveren nu al ruim 14 jaar verrassend vakmanschap. Wij denken met u mee en bieden u advies op het gebied van functionaliteit en gebruiksgemak. Al onze producten maken wij in onze eigen werkplaats.

 

BEL ONS