Maatwerk winkelinrichting

Deko Interieurs levert maatwerk voor uw winkelinrichting of woninginrichting. Samen met onze klant bekijken we wat de wensen en verwachtingen zijn met betrekking tot een nieuwe winkelinrichting en een nieuw interieur in huis. Deko Interieurs begeleidt dit proces van A tot Z: van het kennismakingsgesprek tot de uiteindelijke realisatie en plaatsing van het nieuwe interieur. 

Aanpassingen

Opent u binnenkort een nieuwe winkel? Dan kunt u bij Deko Interieurs terecht voor maatwerk voor uw winkelinrichting. Ook als u een bestaande winkel heeft, maar het interieur een opknapbeurt wilt geven, kunt u bij ons terecht. Wij kunnen een compleet nieuw interieur voor u ontwerpen, maar wij hebben ook ervaring met het doen van kleine aanpassingen in een bestaand interieur. Uw wensen staan centraal!

Maatwerk

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot maatwerk voor uw winkelinrichting? Bel dan met 0413 353535 om een vrijblijvende afspraak te maken bij Deko Interieurs. U kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Graag tot ziens bij Deko Interieurs!