Nieuws en inspiratie

Benieuwd hoe onze werkplaats eruit ziet?

Gepubliceerd op 21 november 2013

Als interieurbouwer met oog voor kwaliteit zijn professionele machines noodzakelijk om tot het gewenste eindresultaat te komen. In onze werkplaats in Boekel beschikken we over het juiste gereedschap en een modern en divers machinepark. Daarmee kunnen we ieder droominterieur tot leven brengen.

Impressie van materialen die we gebruiken

Gepubliceerd op 20 november 2013

Natuurlijke materialen vormen de oorsprong van alle projecten die we realiseren. Deko Interieurs gaat bewust om met het milieu en de natuur en kiest bewust om gebruik te maken van duurzame materialen.

Nieuwe moderne keuken in hartje 's Hertogenbosch

Gepubliceerd op 18 november 2013

Recent installeerden we een moderne keuken in een groot appartement in hartje centrum van 's Hertogenbosch. Voor de bewoners van dit appartement ontworpen en ontwikkelden we een unieke keuken. Benieuwd naar het eindresultaat?

Meer inspiratie vind je op onze Pinterest pagina!

Gepubliceerd op 01 november 2013

Op Pinterest plaatsen we met enige regelmaat foto's van nieuwe projecten waarbij ook de toepassing van nieuwe materialen aan bod komen. Interressant om ideeén op te doen!

Op de hoogte blijven van onze creaties?

Gepubliceerd op 01 november 2013

Op onze Facebook pagina publiceren we regelmatig recente projecten. Ook zullen we hier dan een korte omschrijving aan toe voegen met eventueel de eerste schetsontwerpen.

2x per jaar een Deko-update in je mailbox?

Gepubliceerd op 01 november 2013

Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je 2x per jaar een overzicht van interieurtips, inspirerende interieurs en creatieve ontwerpen uit onze eigen 'keuken'. 

zichtbaar: 1 t/m 6 van de 6