Over Deko

Deko Interieurs realiseert meubelstukken en complete maatwerk interieurs voor zowel particulieren als bedrijven. Uw wensen vullen wij aan met eerlijk en deskundig advies. Zodoende komen we in goed overleg tot het gewenste eindresultaat.

Uw interieurproject in vertrouwde handen

Heeft u een nieuw in te richten keuken, woonkamer of zoekt u een nieuw interieur voor uw winkel of kantoor? Wat het ook is, uw interieurproject is bij ons in goede handen. Wij leveren vakmanschap, zijn betrokken en altijd gedreven om het gewenste eindresultaat te bereiken.

Deko Interieurs is in 2006 opgericht door de 2 broers Dennis en Mark Koolen. Voordat we gingen samenwerken werkte Dennis 15 jaar bij een meubel- en interieurmaker en was Mark 10 jaar actief als meubel- en interieuradviseur. Nu zijn onze krachten gebundeld. De samenvoeging van onze kennis en ervaring maakt Deko tot een sterk bedrijf. Een bedrijf waar u ieder interieurproject met een gerust hart laat uitvoeren.

 

Eerlijke prijzen voor verrassend vakmanschap

Wij leveren vakmanschap tegen nette prijzen. Dat horen we ook van de opdrachtgevers waarvoor we werken. Zij kijken met een tevreden gevoel terug op de samenwerking en het eindresultaat, ook door onze eerlijke en duidelijke werkwijze.

Wat onderscheidt ons in het vakmanschap? Wij denken mee en denken verder. Met name op het gebied van functionaliteit en gebruiksgemak zijn we vernieuwend en verrassend. Uw meubelstuk of interieur maken wij volgens uw wensen en toch zal het eindresultaat u verrassen.