Stoffering op maat Veghel

Stoffering op maat Veghel

 

Deko Interieurs verzorgt stoffering op maat in Veghel en omstreken. Wij werken zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Op basis van uw wensen en ideeën maken wij een ontwerp op maat voor u. Weet u nog niet zeker wat u wilt? Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek en advies op maat.

 

Fris nieuw interieur 

Deko Interieurs heeft ruime ervaring met het stofferen van de meest uiteenlopende interieurs. Daarnaast hebben wij ook veel ervaring met het bouwen van complete interieurs en inrichtingen. Gaat u binnenkort een nieuw huis bouwen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u uw bedrijf of instelling voorzien van een fris nieuw interieur? Deko Interieurs biedt interieurs en stoffering op maat in regio Veghel.

 

Flexibele partner

Bent u op zoek naar een professionele en flexibele partner voor stoffering op maat in omgeving Veghel? Kom dan nu langs voor een vrijblijvend gesprek bij Deko Interieurs. Wij gaan graag de uitdaging aan om uw droominterieur te realiseren. Voor meer informatie kunt u bellen met 0413 353535 of het contactformulier invullen. Graag tot ziens!