Werkwijze

We bereiken het gewenste eindresultaat voor jouw project in 5 logische stappen. Per stap hebben we onze werkwijze duidelijk omschreven, klik op één van de stappen voor meer informatie.

1. Kennismaken en inventariseren

Bij ons begint ieder project met een kennismaking. Wij kunnen daarvoor bij jou langskomen. We bespreken je eisen en wensen, die je eventueel vooraf kunt verwerken in een moodboard. Zo lever je concrete input voor het gesprek. Wij denken mee en bieden advies bij praktische keuzes om vervolgens in overleg de uitgangspunten te bepalen.

2. Brainstormen en ontwerpen

In onze werkplaats gaan wij verder met brainstormen. We vertalen jullie wensen naar een uitgebreid ontwerp. Daarnaast maken wij een offerte, voorzien van prijsopgave, specificaties van de te gebruiken materialen en tijdsindicatie voor de oplevering. Vervolgens komen wij dit voorstel graag mondeling toelichten. Dit alles binnen 2 weken na onze kennismaking.

Bij de totstandkoming van het interieurontwerp betrekken we, indien gewenst, een interieurarchitect uit ons of jouw netwerk om tot een optimaal advies te komen.

3. Inmeten en produceren

Is ons voorstel akkoord? Dan maken we direct een afspraak voor het inmeten. Ook kunnen we eventuele wijzigingen in het ontwerp bespreken. Vervolgens gaan we direct in onze werkplaats aan de slag met de productie.

Onze werkplaats is volledig ingericht voor interieurbouw. Ons spuitwerk besteden we uit; daarvoor schakelen we een gespecialiseerd bedrijf in. Verder houden we alles in eigen hand, en dat is prettig voor jou als opdrachtgever. Wat wij jou bieden: gunstige prijzen, prettige en duidelijke communicatie en verassend goed vakmanschap.

De gehele productie vindt plaats in onze werkplaats. Hier gaan we aan de slag om het gewenste eindresultaat te bereiken. Uiteraard bent u tussendoor altijd welkom om het procedé te volgen.

4. Monteren en plaatsen

Is de productie afgerond? Dan maken we een afspraak voor het monteren en plaatsen. Dit kan op ieder gewenst moment. Doordeweeks en in het weekend; in de ochtend, middag en zelfs in de avonduren. Daarnaast stemmen we het moment af op de werkzaamheden van andere vaklieden, zoals een stukadoor, loodgieter of elektricien.

Hoeveel tijd het monteren en plaatsen kost is afhankelijk van het ontwerp. Het plaatsen van een keuken kost ons ongeveer een dag. Met de inrichting van een winkel of kantoorruimte zijn we 1 tot 2 dagen bezig, uiteraard afhankelijk van de grote van het project. Hoe dan ook, we gaan pas weg als jij tevreden bent.

5. Service en nazorg

Ook na de montage en plaatsing blijven we graag in contact. We vinden het belangrijk om te weten hoe je onze samenwerking hebt ervaren en of het meubelstuk voldoet aan je eisen en wensen. Suggesties voor verbetering of nieuwe ideeën? Wij denken graag met je mee.

Bij schade of vragen over onderhoud kun je ook contact met ons opnemen. Kleine herstelwerkzaamheden zijn onderdeel van onze service. Ons doel is dat jij tevreden bent over het eindresultaat, maar dat ook zeker blijft.