Woninginrichters

Woninginrichters

 

Woninginrichters Dennis en Mark van Deko Interieurs geven u graag interieuradvies op maat. Gaat u binnenkort verhuizen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwe interieur? Of kan uw huidige interieur wel een opfrisbeurt gebruiken? Deko Interieurs kijkt met een kritische en creatieve blik naar de ruimtes in uw huis. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

 

Wensen en verwachtingen

Woninginrichters Dennis en Mark zullen u allereerst uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Hierin bekijken we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Ook zullen we u enkele bestaande interieurs laten zien, om uw smaak en stijl te bepalen. Deko Interieurs zal na dit gesprek een eerlijk en gedegen advies uitbrengen over de inrichting van uw huis. Als u hiermee op één lijn zit, starten wij met de realisatie van uw droominterieur.

 

Eindeloos

De woninginrichters van Deko Interieurs zijn in 2006 gestart als duo. Ook u kunt hier terecht voor advies op maat met betrekking tot uw interieur. Wilt u uw hele huis onder handen nemen, of alleen uw slaapkamer? Bij Deko Interieurs zijn de mogelijkheden eindeloos. Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Voor meer informatie kunt u bellen met 0413 353535 of een e-mail sturen naar info@deko-interieurs.nl.