Zorginrichting

Zorginrichting

 

Deko Interieurs in Veghel maakt complete interieurs voor een zorginrichting. Of het nu gaat om het meubilair in de gemeenschappelijke ruimtes, of in de persoonlijke kamers: Deko Interieurs maakt meubelen op maat. Hierbij wordt het doel van het interieur nooit uit het oog verloren.

 

Persoonlijk advies

Deko Interieurs is in 2006 opgericht door Dennis en Mark, twee broer met veel liefde en passie voor het vak. Door onze ervaringen en krachten te bundelen, kunnen we onze klanten voorzien van een degelijk en persoonlijk advies. Wij betrekken onze klanten altijd in het ontwerpen en inrichten van een zorginrichting. Omdat de klant uiteindelijk gebruik gaat maken van de ruimte, stellen wij zijn of haar wensen centraal.

 

Mogelijkheden

Bent u op zoek naar een eerlijke en professionele partner voor het ontwerpen en bouwen van een zorginrichting? Deko Interieurs kan u hier zeker bij helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Hiervoor kunt u bellen met 0413 353535 of het contactformulier invullen. U vindt Deko Interieurs in Veghel, centraal gelegen aan de A50 tussen Nijmegen en Eindhoven. Graag tot ziens!