Badkamermeubel-industrieel

Op zoek naar een badkamermeubel industrieel? Geef uw badkamer een industrie?le uitstraling met een meubel op maat van Deko Interieurs. Wij maken uw badkamermeubel op maat in onze werkplaats en dat maakt uw badkamer uniek. Het industrie?le badkamermeubel zorgt ervoor dat u de badkamer van uw dromen krijgt. Deko Interieurs levert al sinds 2006 verrassend vakmanschap. Wij vertalen onze ervaring in de interieurbouw door naar deskundig advies over functionaliteit en gebruiksgemak. Wij leveren een eerlijke prijs voor uw droombadkamer. Dus wilt u badkamermeubel industrieel? Wij nemen graag vrijblijvend contact met u op.

NEEM CONTACT OP

 

badkamermeubel industrieel

 

 

De badkamer van uw dromen

Met badkamermeubel industrieel van Deko Interieurs realiseert u de badkamer van u dromen. U krijgt een meubel op maat en dat maakt uw badkamer uniek. Onze industrie?le badkamermeubels voldoen aan al uw wensen en behoeften op basis van uitstraling en op basis van functionaliteit en gebruiksgemak. U kunt uw woonsituatie helemaal naar uw eigen zin inrichten. In 5 stappen gaan we samen uw badkamermeubel industrieel realiseren, zodat deze voldoet aan uw wensen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

PORTFOLIO 


De 5 stappen van Deko Interieurs

Al onze projecten doorlopen we in 5 stappen en dus ook uw badkamermeubel industrieel. We nemen u hieronder stap voor stap mee door het proces.

1. Kennismaken en inventariseren

Onze projecten starten a?ltijd met een kennismaking. Tijdens dit gesprek inventariseren we de mogelijkheden en bespreken we samen uw wensen en behoeften. Dit gesprek kan plaatsvinden bij u op locatie. Als voorbereiding op dit gesprek kunt u een moodboard maken om zo concrete input te leveren voor het gesprek. Na afloop van dit gesprek hebben we de uitgangspunten voor uw badkamermeubel industrieel op een rijtje.

2. Brainstormen en ontwerpen

Nadat de uitgangspunten zijn vastgelegd gaan wij aan de slag. We gaan brainstormen en ontwerpen uiteindelijk een concreet badkamermeubel industrieel. Dit ontwerp gebruiken we ook om in deze fase een offerte op te maken die onder meer bestaat uit een prijsopgave, specificaties van de te gebruiken materialen en een tijdsindicatie voor de oplevering. Dit ontwerp kunt u binnen 2 weken na ons eerste gesprek verwachten. We komen dit dan ook direct toelichten. Tijdens deze fase kunt u ervoor kiezen om een interieurarchitect uit uw eigen netwerk of uit ons netwerk erbij te betrekken.

3. Inmeten en produceren

Op het moment dat we goedkeuring krijgen op het ontwerp gaan we aan de slag. We maken direct een afspraak om het badkamermeubel industrieel in te komen meten. Het kan zijn dat we tijdens deze fase in samenspraak nog aanpassingen doen op het ontwerp. Na het inmeten gaan we in onze werkplaats aan de slag. Deze is helemaal ingericht op de interieurbouw. Alleen het spuitwerk besteden we uit aan een gespecialiseerd bedrijf. De rest houden we allemaal in eigen hand.

4. Monteren en plaatsen

Zodra uw badkamermeubel industrieel af is maken we een afspraak om deze te komen monteren en plaatsen. Dit kan op flexibele tijden. Zo monteren wij doordeweeks, in het weekend, in de ochtend, middag of zelfs in de avond. Wij doen dit in samenspraak met de andere vaklieden.

5. Service en nazorg

Onze service stopt niet na het plaatsen van het badkamermeubel industrieel. Wij zijn benieuwd hoe u onze samenwerking hebt ervaren en of u suggesties of verbeteringen hebt hiervoor. Ook nemen we kleine herstelwerkzaamheden voor onze rekening en kunt u bij schade altijd bij ons terecht. Wij streven naar blijvende tevredenheid bij onze klanten.

Bent u geïnteresseerd in badkamermeubel industrieel? Wij nemen graag vrijblijvend contact met u op. 

NEEM CONTACT OP

 

Over ons

Deko Interieurs is in 2006 opgericht door de broers Dennis en Mark. Dennis heeft hiervoor 15 jaar gewerkt als meubel- en interieurmaker en Mark werkte 10 jaar als meubel- en interieuradviseur. Wij bieden verrassend vakmanschap voor een eerlijke prijs. Wij denken echt met u mee en bieden u advies op maat. Onze ervaring en expertise zorgt ervoor dat we aan alles denken zoals bijvoorbeeld de functionaliteit en het gebruiksgemak. Al onze producten maken wij in onze eigen werkplaats op De Vlonder 41 in Boekel.