Badkamermeubel op maat

Een badkamermeubel op maat voor in uw badkamer? Elke badkamer is anders en dus waarschijnlijk die van u ook. Een badkamermeubel op maat van Deko Interieurs is hiervoor de oplossing. Binnen 5 stappen in onze werkwijze hebben wij voldaan aan uw vraag. Uw interieurproject is onze uitdaging. Sinds 2006 realiseren wij meubelstukken en complete maatwerk interieurs voor zowel particulieren als bedrijven. Wij vervullen uw wens met eerlijk en deskundig advies. Dus bent u op zoek naar badkamermeubels op maat? Dan bent u bij Deko Interieurs op het goede adres. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nemen graag vrijblijvend contact met u op.

Bel ons

 

badkamer meubel op maat

 

Badkamermeubel op maat voor uw huis

Uw huis verdient dat beetje extra. Realiseer uw droombadkamer met badkamermeubels op maat. U kunt met onze badkamermeubels op maat uw badkamer helemaal naar uw eigen zin inrichten. Kiest u voor een industrieel badkamermeubel of gaat u toch voor een landelijk badkamermeubel? Wij helpen u graag met advies voor uw situatie. Zo voldoen wij aan uw wensen en behoeften. De mogelijkheden bij Deko Interieurs zijn oneindig, dus bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk ons portfolio.

portfolio

Onze werkwijze

In 5 logische stappen bereiken wij het gewenste resultaat voor uw project. Lees snel verder voor onze werkwijze.

1. Kennismaken en inventariseren

Al onze projecten beginnen met een kennismaking. Of dat nu is bij u op locatie of bij ons in Boekel. Tijdens dat gesprek bespreken we samen uw wensen en eisen. Deze kunt u eventueel vooraf verwerken in een moodboard. Op deze manier levert u concrete input voor het gesprek. Tijdens dat gesprek gaan we samen met u meedenken en bieden wij advies bij de praktische keuzes. Samen in overleg bepalen we de uitgangspunten.

2. Brainstormen en ontwerpen

Na het eerste kennismakingsgesprek gaan wij verder met brainstormen. De wensen en behoeften uit stap 1 vertalen wij door naar een ontwerp. Op basis van dit ontwerp maken wij ook een offerte, bestaande uit een prijsopgave, specificaties van de te gebruiken materialen en een tijdsindicatie voor de oplevering. Wij komen vervolgens dit voorstel binnen 2 weken na onze kennismaking toelichten. U kunt ervoor kiezen om tijdens deze fase een interieurarchitect te betrekken uit uw eigen of ons netwerk voor optimaal advies.

3. Inmeten en produceren

Zodra er een akkoord is op stap 2 maken we direct een afspraak om uw badkamermeubel op maat in te komen meten. Tijdens deze afspraak kunnen we eventueel ook nog wijzigingen in het ontwerp bespreken. Na de afspraak gaan we direct in onze werkplaats aan de slag met de productie van uw badkamermeubel op maat.
Onze werkplaats in Boekel is helemaal ingericht voor interieurbouw. We houden op het spuitwerk na alles in eigen productie. Het spuitwerk besteden we uit aan een gespecialiseerd bedrijf, maar de rest houden we in eigen hand. U bent tussendoor natuurlijk altijd welkom om het proces te volgen.

4. Monteren en plaatsen

Zodra de productie van uw badkamermeubel op maat is afgerond maken we een afspraak om deze te monteren en te plaatsen. Dit kunnen wij doen op ieder gewenst moment; doordeweeks, in het weekend, in de ochtend, middag of zelfs in de avonduren. We stemmen onze werkzaamheden af met het werk van de andere vaklieden, zoals bijvoorbeeld een stukadoor, loodgieter of elektricien.

5. Service en nazorg

Wij blijven graag met u in contact na het plaatsen van uw badkamermeubel op maat. Voldoet uw meubelstuk aan uw eigen eisen? Heeft u suggesties voor verbeteringen of nieuwe ideeën? We zijn heel benieuwd hoe u onze samenwerking hebt ervaren.
U kunt bij schade of bij vragen ook altijd contact met ons opnemen. Kleine herstelwerkzaamheden zijn onderdeel van onze service. Wij streven naar blijvende tevredenheid over het resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak.

Neem contact op

Over ons

Deko Interieurs produceert al sinds 2006 maatwerk interieurs. De broers Dennis en Mark Koolen richtten het bedrijf op nadat Dennis 15 jaar werkte bij een meubel- en interieurmaker en nadat Mark 10 jaar actief was als meubel- en interieuradviseur. Samen bundelden ze de krachten om te gaan voor écht vakmanschap. Wij denken met u mee, bieden u gunstige prijzen, prettige en duidelijke communicatie en verrassend goed vakmanschap.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken samen de mogelijkheden.

Bel ons