Badkamermeubel op maat

Een badkamermeubel op maat voor in jouw badkamer? Elke badkamer is anders en dus waarschijnlijk die van jou ook. Een badkamermeubel op maat van Deko Interieurs is hiervoor de oplossing. Binnen 5 stappen in onze werkwijze hebben wij voldaan aan jouw vraag. Jouw interieurproject is onze uitdaging in vertrouwde handen. Sinds 2006 realiseren wij meubelstukken en complete maatwerk interieurs voor zowel particulieren als bedrijven. Wij vervullen jouw wens met eerlijk en deskundig advies. Dus ben je op zoek naar badkamermeubels op maat? Dan ben je bij Deko Interieurs op het goed adres. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij nemen graag vrijblijvend contact met je op.

Bel ons

Badkamermeubel op maat voor jouw huis

Jouw huis verdient dat beetje extra. Realiseer jouw droombadkamer met badkamermeubels op maat. Je kunt met onze badkamermeubels op maat jouw badkamer helemaal naar je eigen zin inrichten. Wij helpen jou graag met advies voor jouw situatie. Zo voldoen wij aan jouw wensen en behoeften. De mogelijkheden bij Deko Interieurs zijn oneindig, dus ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij nemen graag vrijblijvend contact met je op.

Mail ons

Onze werkwijze

In 5 logische stappen bereiken wij het gewenste resultaat voor jouw project. Lees snel verder voor onze werkwijze.

1. Kennismaken en inventariseren

Al onze projecten beginnen met een kennismaking. Of dat nu is bij jou op locatie of bij ons in Boekel. Tijdens dat gesprek bespreken we samen jouw wensen en eisen. Deze kun je eventueel vooraf verwerken in een moodboard. Op deze manier lever je concrete input voor het gesprek. Tijdens dat gesprek gaan we samen met jou meedenken en bieden wij advies bij de praktische keuzes. Samen in overleg bepalen we de uitgangspunten.

2. Brainstormen en ontwerpen

Na het eerste kennismakingsgesprek gaan wij verder met brainstormen. De wensen en behoeften uit stap 1 vertalen wij door naar een ontwerp. Op basis van dit ontwerp maken wij ook een offerte, bestaande uit een prijsopgave, specificaties van de te gebruiken materialen en een tijdsindicatie voor de oplevering. Wij komen vervolgens dit voorstel binnen 2 weken na onze kennismaking toelichten. Je kunt ervoor kiezen om tijdens deze fase een interieurarchitect te betrekken uit je eigen of ons netwerk voor optimaal advies.

3. Inmeten en produceren

Zodra er een akkoord is op stap 2 maken we direct een afspraak om uw badkamermeubel op maat in te komen meten. Tijdens deze afspraak kunnen we eventueel ook nog wijzigingen in het ontwerp bespreken. Na de afspraak gaan we direct in onze werkplaats aan de slag met de productie van jouw badkamermeubel op maat.
Onze werkplaats in Boekel is helemaal ingericht voor interieurbouw. We houden op het spuitwerk na alles in eigen productie. Het spuitwerk besteden we uit aan een gespecialiseerd bedrijf, maar de rest houden we in eigen hand. Je bent tussendoor natuurlijk altijd welkom om het proces te volgen.

4. Monteren en plaatsen

Zodra de productie van jouw badkamermeubel op maat is afgerond maken we een afspraak om deze te monteren en te plaatsen. Dit kunnen wij doen op ieder gewenst moment; doordeweeks, in het weekend, in de ochtend, middag of zelfs in de avonduren. We stemmen onze werkzaamheden af met het werk van de andere vaklieden, zoals bijvoorbeeld een stukadoor, loodgieter of elektricien.

5. Service en nazorg

Wij blijven graag met je in contact na het plaatsen van jouw badkamermeubel op maat. Voldoet je meubelstuk aan je eigen eisen? Heb je suggesties voor verbeteringen of nieuwe ideeën? We zijn heel benieuwd hoe je onze samenwerking hebt ervaren.
Je kunt bij schade of bij vragen ook altijd contact met ons opnemen. Kleine herstelwerkzaamheden zijn onderdeel van onze service. Wij streven naar blijvende tevredenheid over het resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak.

Neem contact op

Over ons

Deko Interieurs produceert al sinds 2006 maatwerk interieurs. De broers Dennis en Mark Koolen richtten het bedrijf op nadat Dennis 15 jaar werkte bij een meubel- en interieurmaker en nadat Mark 10 jaar actief was als meubel- en interieuradviseur. Samen bundelden ze de krachten om te gaan voor écht vakmanschap. Wij denken met je mee, bieden je gunstige prijzen, prettige en duidelijke communicatie en verrassend goed vakmanschap.

Wij nemen graag vrijblijvend contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Meer weten?

Bel ons