Inloopkast laten maken

Wilt u een inloopkast laten maken? Maak van uw slaapkamer de slaapkamer van uw dromen met een inloopkast op maat van Deko Interieurs. Inloopkasten worden steeds populairder in de interieurbouw en dus ook binnen uw handbereik. Elke woonsituatie verschilt en dat weten we bij Deko Interieurs. Sinds 2006 leveren wij verrassend vakmanschap en maatwerk voor zowel particulieren als bedrijven. Onze uitdaging zit hem in uw wens op het gebied van interieurbouw uit laten komen, voor een eerlijke prijs, met het juiste advies. In vijf vaste stappen doorlopen we ieder project om zo uiteindelijk een inloopkast op maat op te leveren. Wilt u een inloopkast laten maken? Dan maken wij die op maat voor u in onze eigen werkplaats. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij nemen graag vrijblijvend contact met u op. 

NEEM CONTACT OP

 

inloopkast laten maken

Laat u inspireren

Met een inloopkast op maat van Deko Interieurs realiseert u de slaapkamer van uw dromen. Wij maken onze producten zelf voor u op maat in onze werkplaats. Zo voldoet uw inloopkast aan al uw wensen en behoeften. Geen zorgen of omkijken naar het gebruiksgemak of de functionaliteit van uw inloopkast. Wij bieden u deskundig advies zodat u de juiste inloopkast krijgt. Zo richt u uw huis in naar uw eigen zin. Wilt u een inloopkast laten maken door Deko Interieurs? Wij nemen graag vrijblijvend contact met u op.

PORTFOLIO 


Wij doorlopen bij ieder project dezelfde 5 stappen, dus ook als u kiest voor een inloopkast laten maken. Zo zorgen wij al sinds 2006 dat aan uw wensen en behoeften wordt voldaan. Lees hieronder hoe wij elk project aanvliegen.

1. Kennismaken en inventariseren

Voor wij aan de slag gaan met uw inloopkast op maat, maken we samen kennis. Dit kan gebeuren bij u op locatie, maar eventueel ook bij ons in Boekel. We gaan in gesprek en behandelen uw wensen en behoeften. Voor dit gesprek kunt u eventueel deze wensen en behoeften verwerken in een moodboard, zodat u concrete input levert voor het gesprek. Samen denken we over de mogelijkheden en daar bieden wij advies over met betrekking tot praktische keuzes. Na afloop van het gesprek hebben we samen de uitgangspunten bepaald zo kunt u uw inloopkast laten maken.

2. Brainstormen en ontwerpen

Nadat wij samen de uitgangspunten voor uw inloopkast hebben bepaald gaan wij aan de slag met fase 2; het brainstormen en ontwerpen. We vertalen uw wensen en behoeften door naar een concreet ontwerp. Op basis van dit ontwerp leveren wij u ook een offerte die bestaat uit een prijsopgave, specificaties van de te gebruiken materialen en een tijdsindicatie van de oplevering. Binnen 2 weken na ons eerste kennismakingsgesprek komen wij het voorstel toelichten. Tijdens deze fase kunt u een interieurarchitect uit uw eigen netwerk of uit ons netwerk betrekken.

3. Inmeten en produceren

Zodra het voorstel akkoord is maken we direct een afspraak om uw inloopkast in te komen meten. Zo kan het zijn dat we samen tot de conclusie komen dat er nog aanpassingen moeten komen in het ontwerp. Hierna gaan we uw inloopkast laten maken in onze werkplaats.
Onze werkplaats is helemaal ingericht op het maken van maatwerk interieurbouw. Alleen het spuitwerk besteden we uit aan een gespecialiseerd bedrijf. Verder houden we al het werk in

 

eigen hand. Bent u benieuwd naar de vorderingen in uw proces? U bent altijd welkom om het proces te komen volgen in onze werkplaats op De Vlonder in Boekel.

4. Monteren en plaatsen

Als de productie van uw inloopkast afgerond is, maken we een afspraak om deze te komen plaatsen en monteren. Wij doen dit op elk gewenst moment. Wij plaatsen doordeweeks, in het weekend, in de ochtend, middag of zelfs in de avonduren. Het plaatsen en monteren stemmen we af met de andere vaklieden die eventueel bezig zijn in uw huis.

5. Service en nazorg

Na een inloopkast laten maken van Deko Interieurs blijven we graag met u in contact. Wij zijn benieuwd of de inloopkast voldoet aan uw wensen en behoeften en of u nog suggesties of verbeteringen hebt voor de samenwerking. Bij schade kunt u altijd contact opnemen en kleine herstelwerkzaamheden zijn onderdeel van onze service. Wij streven naar blijvende tevredenheid en daar hebben we ook uw hulp bij nodig.

Wilt u een inloopkast laten maken? Wij nemen graag vrijblijvend contact met u op. 

BEL ONS

Over ons

Sinds 2006 zijn de broers Dennis en Mark Koolen samen begonnen onder de naam Deko Interieurs. Dennis werkte 15 jaar als meubel- en interieurmaker en Mark was daarvoor 10 jaar actief als meubel- en interieuradviseur. Samen bieden we e?cht vakmanschap door met u mee te denken, u gunstige prijzen te bieden en prettig en duidelijk te communiceren. 

NEEM CONTACT OP