Moderne keuken met eiland

Wil jij een moderne keuken met eiland? De keuken is het centrale punt in jouw huis, waar je al jouw herinneringen deelt met jouw tafelgenoten. Een moderne keuken met eiland geeft jouw huis een moderne uitstraling. Maak jouw huis uniek met een op maat gemaakte keuken van Deko Interieurs. Wij leveren al sinds 2006 verrassend vakmanschap met meubelstukken of complete maatwerk interieurs voor particulieren en bedrijven. Onze uitdaging is om jouw wens op het gebied van interieur te vervullen. Wij bieden deskundig advies voor een eerlijke prijs en denken met je mee op het gebied van functionaliteit en gebruiksgemak. Wij maken jouw moderne keuken met eiland in onze eigen werkplaats. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Wij nemen graag vrijblijvend contact met je op.

 

MAIL ONS

 

moderne keuken met eiland

Jouw droomkeuken

De keuken van je dromen; wie wil dat nou niet. Een moderne keuken met eiland van Deko Interieurs voldoet aan al jouw wensen en behoeften. Wij helpen jou graag met advies rondom jouw woonsituatie om zo precies het juiste op te leveren. Zo richt jij jouw huis helemaal in naar je eigen zin. De mogelijkheden zijn enorm en dus lopen we samen 5 stappen door in het proces tot het vormen van een moderne keuken met eiland voor jou. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen?


BEL ONS

Onze 5 stappen

Om te voldoen aan jouw wensen en behoeften lopen we altijd 5 stappen door. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee in het proces.

 

1.     Kennismaken en inventariseren

Om het project goed aan te vliegen starten wij elk project met een kennismaking. Tijdens deze kennismaking inventariseren wij de wensen en behoeften van jou om zo uiteindelijk het product naar jouw wens te maken. Dit gesprek kan zijn bij jou op locatie. Je kunt eventueel als voorbereiding op dit gesprek een moodboard maken om concrete input te leveren voor het gesprek. We gaan de mogelijkheden bespreken en bieden advies over de praktische keuzes die daarbij komen kijken. Zo bepalen we aan het einde van het gesprek de uitgangspunten voor jou moderne keuken met eiland.

 

2.     Brainstormen en ontwerpen

Nadat we samen kennis hebben gemaakt en de situatie hebben geïnventariseerd gaan we door met stap 2; brainstormen en ontwerpen. De wensen en behoeften voor jouw moderne keuken met eiland vertalen wij door naar een ontwerp. Dit ontwerp gebruiken we om een offerte te maken die onder meer bestaat uit een prijsopgave, specificaties van de te gebruiken materialen en een tijdsindicatie voor de oplevering. Binnen 2 weken na ons eerste gesprek spreken we elkaar weer om het voorstel voor jouw keuken toe te lichten. Je kunt er zelfs voor kiezen om een interieurarchitect uit je eigen netwerk of uit ons netwerk erbij te betrekken.

 

3.     Inmeten en produceren

Hebben we een akkoord over het ontwerp dan gaan we aan de slag. We maken direct een afspraak om langs te komen zodat we de keuken kunnen inmeten. Het kan zijn dat we dan in overleg nog aanpassingen doen op het ontwerp. We gaan direct in onze werkplaats aan de slag met de productie van jouw moderne keuken met eiland.

Onze werkplaats in Boekel is helemaal ingericht op interieurbouw. Wij doen, op het spuitwerk na, alles in onze eigen werkplaats. Zo houden we het volledige productieproces in de hand. Het spuitwerk laten we doen door een gespecialiseerd bedrijf.

 

4.     Monteren en plaatsen

Zodra jouw moderne keuken met eiland klaar is, maken we een afspraak om deze te monteren in jouw huis. Wij zijn flexibel als het aankomt op het monteren van jouw product; wij doen dit op elk gewenst moment. Wij plaatsen doordeweeks, in het weekend, in de ochtend, middag of zelfs in de avond. Het monteren van jouw moderne keuken met eiland doen we in samenspraak met het werk van de andere vaklieden.

 

5.     Service en nazorg

Onze service stopt niet bij het leveren van het product. We blijven graag met jou in contact om te kijken of jouw meubelstuk voldoet aan jouw eisen of dat je suggesties voor verbeteringen hebt. Zo weten we hoe jij onze samenwerking hebt ervaren. Kleine herstelwerkzaamheden zijn onderdeel van onze service, omdat wij streven naar blijvende tevredenheid over het resultaat.

 

Wil jij een moderne keuken met eiland? Wij nemen graag vrijblijvend contact met je op.


NEEM CONTACT OP

 

Wie zijn wij

In 2006 is Deko Interieurs opgericht door de broers Dennis en Mark Koolen. Voor we gingen samenwerken heeft Dennis 15 jaar bij een meubel- en interieurmaker gewerkt en was Mark 10 jaar lang meubel- en interieuradviseur. Wij bieden eerlijke prijzen voor verrassend vakmanschap. Zo denken wij écht met je mee en bieden we advies op functionaliteit en gebruiksgemak. We maken al onze producten in onze eigen werkplaats te Boekel.


BEL ONS